ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο EOS Hackathon London Runner-up και ο καλύτερος νικητής του UX Design 'Chestnut' για την ανάπτυξη στο Telos

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Επικοινωνία: Ίδρυμα Telos

Email επικοινωνίας: hello@telosfoundation.io

5 Δεκεμβρίου 2018

Chestnut Smart Account - "Ένας σκληρός λογαριασμός για να σπάσει"

Η λύση διαχείρισης λογαριασμού Chestnut είναι ένα πολυαναμενόμενο έργο blockchain που εμπλέκει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του blockchain με τις προσδοκίες των χρηστών σχετικά με τον τραπεζικό κόσμο. Το Chestnut διαθέτει τον τύπο διεπαφής χρήστη (UI) και την εμπειρία χρήστη (UX) που έλειπε έντονα από τις εφαρμογές blockchain μέχρι σήμερα. Το δίκτυο Telch Blockchain είναι βαθιά επικεντρωμένο στο να φέρει τα πλεονεκτήματα του blockchain σε όλους τους τύπους χρηστών. Για τους λόγους αυτούς, η Telos Launch Group και η ομάδα Chestnut είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν από κοινού ότι η Chestnut θα έρχεται στο Telos το 2019, στο ή κοντά στην εκτόξευση του Chestnut στην EOS.

Ένας λογαριασμός Smart Chestnut επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν τις δικές τους παραμέτρους ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των ορίων δαπανών, των λευκών και των μαύρων λιστών λογαριασμών και των ορίων συναλλαγών που βασίζονται στο χρόνο. Πρόκειται για έναν λογαριασμό που επιτρέπει την κατανομή της απαιτούμενης άδειας συναλλαγής μεταξύ του χρήστη και μιας έξυπνης σύμβασης, η οποία είτε εγκρίνει είτε απορρίπτει το αίτημα, βάσει προκαθορισμένων προτιμήσεων χρηστών.

"Το Blockchain θα είναι επιτυχημένο μόνο εάν μπορούμε να συνεργαστούμε για να το κάνουμε εύκολο, ασφαλές και οικονομικό για τους ανθρώπους να δημιουργούν λογαριασμούς και να αλληλεπιδρούν με τις κατανεμημένες εφαρμογές", δήλωσε ο Chief Technical Officer, Daniel Liebeskind.

"Αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην ενίσχυση της υιοθέτησης της τεχνολογίας Blockchain, οι χρήστες πρέπει να έχουν εμπειρίες που να αισθάνονται οικείες στις άλλες καθημερινές τους αλληλεπιδράσεις στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους χρήστες να αλλάξουν τις προσδοκίες ή τις συμπεριφορές τους για να συμμετάσχουν στο οικοσύστημα μας - πρέπει να τις συναντήσουμε εκεί όπου βρίσκονται "από τον υπεύθυνο δημιουργών της Chestnut Creative Officer Patricia Parkinson

Το Chestnut κέρδισε τη 2η θέση στο EOS London Hackathon και κέρδισε το Βραβείο καλύτερης εμπειρίας χρηστών (UX), εξασφαλίζοντας μια θέση στο EOS Hackathon Grand Finale που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Η ποικιλία και η ισορροπημένη ομάδα δεξιοτήτων της ομάδας περιλαμβάνει το όραμα των προϊόντων, το σχεδιασμό UX και UI, την ανάπτυξη εμπρός και πίσω, τις επικοινωνίες, τη χρηματοδότηση, το δίκαιο και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. "Ο συνδυασμός του ταλαντούχου ταλέντου της ομάδας και της χημείας τους καθιστούν εύκολο να καταλάβουμε γιατί είναι μία από τις ομάδες που θα νικήσουν στο EOS Hackathon Finale που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κέιπ Τάουν", δήλωσε ο Justin Giudici, εκπρόσωπος της Telos Launch Group.

Η ομάδα Chestnut είναι τεράστιοι υποστηρικτές της τεχνολογίας EOSIO και είναι μία από τις πρώτες γνωστές αναπτυξιακές ομάδες που ανακοίνωσαν την υποστήριξη πολλών αλυσίδων για την αποκεντρωμένη εφαρμογή τους. "Η ομάδα Chestnut αναγνωρίζει ότι η υποστήριξη τόσο του Telos όσο και του EOS απαιτεί ελάχιστη επιπλέον εργασία λόγω της πολλαπλής συμβατότητας για τους προγραμματιστές dapp", δήλωσε ο Liebeskind. Πρόσθεσε ότι "ο Telos εντάσσεται στο οικοσύστημα blockchain εύκολα και οικονομικά, καθιστώντας τους λογαριασμούς δωρεάν για νέους χρήστες. Το Chestnut λύνει την πλευρά ασφαλείας μέσω προγραμματιζόμενων Smart Λογαριασμών, όπου οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τα δικά τους όρια όπως ο αριθμός των συναλλαγών την ημέρα για να αποτρέψουν τα λάθη και να προστατευθούν από κακόβουλες εφαρμογές.

Οι ίδιοι οι οικοδόμοι, η ομάδα Chestnut - αποτελούμενη από τους Daniel Liebeskind, Danielle Diamond, Anette Wilms, Patricia Parkinson και Jack DiSalvatore - έχει δείξει μεγάλη εκτίμηση για πολλές από τις βασικές βελτιώσεις που προσθέτει η Telos πάνω από το EOSIO και θέλουν να διασφαλίσουν αυτοί και οι συνομήλικοί τους αναπτύσσουν εφαρμογές στην καλύτερη αλυσίδα που είναι διαθέσιμη για τη χρήση τους ή αναπτύσσουν πολλαπλές αλυσίδες όπου είναι δυνατόν. Η παροχή των καλύτερων λύσεων διαχείρισης λογαριασμών μεταξύ των αλυσίδων μεγιστοποιεί σημαντικά την ταχύτητα ανάπτυξης του EOSIO. Ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες του Telos που η ομάδα Chestnut είναι ενθουσιασμένη περιλαμβάνουν: IPFS (Interplanetary File System), αντίστροφη σταθμισμένη ψηφοφορία και δωρεάν δημιουργία λογαριασμού.

"Ο Telos καλωσορίζει το Chestnut και επικροτεί την αγκαλιά του με το όραμα πολλαπλών αλυσίδων του EOSIO. Τους επικροτούμε για την πρόωρη μετακίνηση στην ανακοίνωση της πρόθεσής τους να εγκαταστήσουν την Telos μαζί με την EOS, δήλωσε ο αρχιτέκτονας της Λευκής Βίβλου Telos Douglas Horn.

Το Chestnut φέρνει στο Telos τα χαρακτηριστικά, την εμπειρία των χρηστών και τα προστατευτικά μέτρα που είναι εξοικειωμένα με έναν τραπεζικό λογαριασμό, αλλά με πολύ μικρότερο κόστος, μαζί με τον πλήρη έλεγχο των χρηστών, την ευελιξία, την αποδοτικότητα και τη διαφάνεια. Η εκτόξευση του Chestnut σε Telos και EOS είναι ένα λογικό βήμα δεδομένης της πολλαπλής συμβατότητας της Telos με την EOS παρέχοντας έτσι υποστήριξη για χιλιάδες dapps και εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που θα έχουν λογαριασμούς και στις δύο αλυσίδες.

Σχετικά με την Ομάδα Κάστανο:

Το Chestnut κερδίζει τη 2η θέση και το καλύτερο UX στο παγκόσμιο hackathon του EOS στο Λονδίνο

www.chestnutaccounts.com

@chestnuteos

t.me/chestnuteos

Σχετικά με το δίκτυο Telco Blockchain:

www.telosfoundation.io/